Irány a digitális rádió!

A folyamatos technológiai fejlődés mára lehetővé tette, hogy az eddig megszokott rádiózást felváltsa az online/digitális platform.

Szinte minden lakásban és munkahelyen elérhető már a wi-fi szolgáltatás, a mobiltelefonokon pedig nagy adatforgalmú csomagokat adnak a szolgáltatók, melyek együttesen kiváltja a hagyományos rádiózást és előre mutatnak a következő generációs zenehallgatás felé.

Az üzletekben egyre alacsonyabb áron érhetők el a digitális/online rádiók, melyek működése a normál rádiókkal azonos, de az online stream-eket is elérhetik rajta a hallgatók.

A telefonszolgáltatóknál megjelentek az ADATFORGALMI KORLÁT MENTES mobil csomagok, melyek segítségével mobil készülékeken ugyanolyan a lehetőség az FM és az Online adások hallgatására. Sőt! Az online adásoknál nincs frekvencia határ, országos elérhetőséget biztosítanak!

A digitális technológia tömeges elterjedése előtt érdemes kialakítani a saját rádiót, hogy az átállás idejére hatékony felületet biztosíts azok számára, akiket szeretnél elérni a számodra (is) fontos információkkal!